Immediately Hiring

Innovationsprojektledare in Dubai
Swedish Match

Innovationsprojektledare

Found in: Talent AE - 1 day ago


Dubai, United Arab Emirates Swedish Match Full time

Job Description

Vi söker en innovationsprojektledare

Avdelningen ”Engineering & Strategic Projects” inom Supply Chain, Swedish Match söker nu en innovationsprojektledare.

Vi jobbar med att driva olika typer av projekt inom Swedish Match:

Innovationsprojekt med syfte att lansera nya, innovativa produkter i Sverige och internationellt. Produktutveckling med syfte att lansera nya eller förbättra befintliga produkter på den svenska och internationella snusmarknaden. Du kommer att jobba med att vårda och utveckla några av Sveriges äldsta och mest älskade varumärken och även ha en central roll när vi tar fram och lanserar nya varumärken i vårt led att nå vår vision ”En värld utan cigaretter”. Projekt som innefattar flera av våra fabriker; exempel är installation av ny teknik eller flytt av produkter från en fabrik till en annan.

Du kommer arbeta med sju drivna och glada medarbetare, alla med olika bakgrund och erfarenheter. Du kommer att vara en viktig kugge i att tillsammans med oss driva inte bara dina projekt men också utvecklingen och förbättringen av våra arbetssätt. Du kommer att rapportera till en chef som ser ansvarstagande men också glädje i arbetet som viktigt.

Du kommer kort sagt att erbjudas ett spännande arbete med goda villkor i en utvecklande och stimulerande miljö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde -10-01 eller enligt överenskommelse. Placering är i Göteborg eller Kungälv men arbete sker även i våra andra fabriker i Danmark och på Gotland. Antal resdagar per år uppskattas till ca 20, men typen av projekt är det som avgör.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

Leda innovationsprojekt, från koncept till färdig produkt på marknaden. Leda projekt med kontaktytor i hela organisationen. Driva projekt enligt fastställd innovationsprocess. Dokumentera och följa upp projekten i projekthanteringssystemet. Hålla sig uppdaterad i företagets system, verktyg och processer relaterade till projektledning samt deltar i processer för vidareutveckling av dessa